Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés és cserecsomag

 

Nálunk a visszaküldés és reklamáció is gördülékenyen történik és bármelyik üzletünkben ezt ingyenesen megteheti!

Vásárlónak joga és lehetősége van elállni az Adásvételi Szerződéstől.

Vásárló a megrendelt Termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti, a megrendelt terméket a központunkba vagy személyesen bármelyik üzletünkbe ezt megteheti (kérjük, email formájában tájékoztasson a megfelelő ügyintézés érdekében: info@cipogyerekeknek.hu).

Központunk címe: 1131 Budapest Reitter Ferenc utca 122.

A 14 napos elállási jog Vásárló a terméket átvételét követően, kezdődik meg (Adásvételi Szerződés megkötése és a termék átvételének napja között is gyakorolhatja az elállási jogát).

A kiküldött terméket hiba esetén cseréljük önnek.

(Hibás terméknél méretet csak ugyanarra a méretre cserélünk)

A termék visszaküldésének költsége a Vásárlót terheli.

Termék visszaküldésével kapcsolatban, minden esetben a sértetlen terméket, eredeti gyártói dobozt és eredeti számlát is vissza kell küldeni a Szolgáltató részére.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli a Vásárlót, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

Kizárólag új termékeket értékesítünk, ezért csak eredeti sértetlen dobozban sértetlen termékeket áll módunkban visszavenni. Kérjük a cipősdobozt ne dobja el, ne használja csomagoló anyagként postai küldéshez, ne ragasszon a dobozra semmilyen cimkét vagy matricát.

A csomag visszaérkezését követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, minden esetben fotókkal rögzítjük a csomag kibontását és a visszaküldött csomag belső tartalmát, a visszaküldött cipő állapotát, tartozékait a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

Üzleteinkben nincs lehetőség a megrendelt termék összegének átvételére (minden ilyen esetben, visszautaljuk a megrendelés összegét a megadott számlaszámra az átvételi formanyomtatvány és a kiállított számla alapján).

MPL Cserecsomag

Nem lett jó a méret? Az MPL cserecsomag szolgáltatását igénybe véve, kedvezőbb áron és kényelmesebben küldheti vissza a csere terméket.

A szolgáltatás költsége 1490 Ft. Amennyiben előre utal vagy Barionos fizetést vállal, úgy megspórolhatja a 300 Ft-os utánvételi díjat. Ha készpénzben szeretné kifizetni a cserélt terméket, azt is megteheti. Ebben az esetben a termék árával, a cserecsomag szolgáltatás díjával (1490 Ft) és utánvételi díjjal (300 Ft) kell számolnia.

Minden esetben újra ki kell fizetnie az új, vélhetőleg jó méretű terméket az Ön által kiválasztott módon! A visszaküldött lábbeli vételárát banki átutalással juttatjuk vissza Önhöz! Ehhez szükségünk lesz bankszámla adataira, melyet a weboldalunkon megtalálható „Vásárlástól való elállás” nyilatkozat kitöltésével és melléklésével a dobozban, egyszerűen közölhet velünk!

Önnek csupán annyi dolga maradt, hogy a visszaküldeni kívánt terméket, számlával, garancia papírral, elállási nyilatkozattal együtt, becsomagolja a dobozt, vigyázva annak épségére! (Kérjük, a dobozt csomagolja be papírba, műanyagba és úgy ragassza le. Amennyiben a doboz sérül, úgy sajnos fel kell számolnunk annak árát .

Új rendelésének kézhezvételekor, a csomagra általunk előzőleg elkészített, a doboz hátoldalára ragasztott, műanyag tasakban található két címke közül, egyiket ragassza fel a visszaküldeni kívánt, becsomagolt cipős dobozra és adja át a futárnak.

2-3 napon belül visszaérkezik hozzánk a küldemény. A csomag épségének meggyőződése után, az átvételtől számított 14 napon belül, visszautaljuk a termék vételárát, az Ön által elküldött bankszámla információk alapján.

Előre is köszönjük az együttműködését és forduljon hozzánk minden esetben bizalommal!

Az oldal tetejére