Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Visszaküldés és cserecsomag

 

Nálunk a visszaküldés és reklamáció is gördülékenyen történik és bármelyik üzletünkben ezt ingyenesen megteheti!

Vásárlónak joga és lehetősége van elállni az Adásvételi Szerződéstől.

Vásárló a megrendelt Termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti, a megrendelt terméket a központunkba vagy személyesen bármelyik üzletünkbe ezt megteheti (kérjük, email formájában tájékoztasson a megfelelő ügyintézés érdekében: info@cipogyerekeknek.hu).

Központunk címe: 1131 Budapest Reitter Ferenc utca 122.

A 14 napos elállási jog Vásárló a terméket átvételét követően, kezdődik meg (Adásvételi Szerződés megkötése és a termék átvételének napja között is gyakorolhatja az elállási jogát).

A kiküldött terméket hiba esetén cseréljük önnek.

(Hibás terméknél méretet csak ugyanarra a méretre cserélünk)

A termék visszaküldésének költsége a Vásárlót terheli.

Termék visszaküldésével kapcsolatban, minden esetben a sértetlen terméket, eredeti gyártói dobozt és eredeti számlát is vissza kell küldeni a Szolgáltató részére.

Az elállási jog gyakorlása esetén a Termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli a Vásárlót, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

Kizárólag új termékeket értékesítünk, ezért csak eredeti sértetlen dobozban sértetlen termékeket áll módunkban visszavenni. Kérjük a cipősdobozt ne dobja el, ne használja csomagoló anyagként postai küldéshez, ne ragasszon a dobozra semmilyen cimkét vagy matricát.

A csomag visszaérkezését követően ellenőrizzük a csomag tartalmát, minden esetben fotókkal rögzítjük a csomag kibontását és a visszaküldött csomag belső tartalmát, a visszaküldött cipő állapotát, tartozékait a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

Üzleteinkben nincs lehetőség a megrendelt termék összegének átvételére (minden ilyen esetben, visszautaljuk a megrendelés összegét a megadott számlaszámra az átvételi formanyomtatvány és a kiállított számla alapján).

MPL Cserecsomag

Nem lett jó a méret? Az MPL cserecsomag szolgáltatását igénybe véve, kedvezőbb áron és kényelmesebben küldheti vissza a csere terméket.

A szolgáltatás költsége 1490 Ft. Amennyiben előre utal vagy Barionos fizetést vállal, úgy megspórolhatja a 300 Ft-os utánvételi díjat. Ha készpénzben szeretné kifizetni a cserélt terméket, azt is megteheti. Ebben az esetben a termék árával, a cserecsomag szolgáltatás díjával (1490 Ft) és utánvételi díjjal (300 Ft) kell számolnia.

Minden esetben újra ki kell fizetnie az új, vélhetőleg jó méretű terméket az Ön által kiválasztott módon! A visszaküldött lábbeli vételárát banki átutalással juttatjuk vissza Önhöz! Ehhez szükségünk lesz bankszámla adataira, melyet a weboldalunkon megtalálható „Vásárlástól való elállás” nyilatkozat kitöltésével és melléklésével a dobozban, egyszerűen közölhet velünk!

Önnek csupán annyi dolga maradt, hogy a visszaküldeni kívánt terméket, számlával, garancia papírral, elállási nyilatkozattal együtt, becsomagolja a dobozt, vigyázva annak épségére! (Kérjük, a dobozt csomagolja be papírba, műanyagba és úgy ragassza le. Amennyiben a doboz sérül, úgy sajnos fel kell számolnunk annak árát .

Új rendelésének kézhezvételekor, a csomagra általunk előzőleg elkészített, a doboz hátoldalára ragasztott, műanyag tasakban található két címke közül, egyiket ragassza fel a visszaküldeni kívánt, becsomagolt cipős dobozra és adja át a futárnak.

2-3 napon belül visszaérkezik hozzánk a küldemény. A csomag épségének meggyőződése után, az átvételtől számított 14 napon belül, visszautaljuk a termék vételárát, az Ön által elküldött bankszámla információk alapján.

Előre is köszönjük az együttműködését és forduljon hozzánk minden esetben bizalommal!

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén